Cześć
Rozpoczęta przez: Anonimowy (83.30.138.x)
1205070819|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 8
rss icon RSS: Nowe wypowiedzi
Cześć
Anonimowy (83.30.138.x) 1205070819|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Cześć
Jestem Łukasz aka Lolo. Studiuję na AE razem z Tomkiem (Troglo) i od niego właśnie dowiedziałem się o Frisbee. Potem na Wykop.pl zobaczyłem wyczyny profesjonalistów i mi się spodobało. Po nitce do kłębka trafiłem tutaj.
Chciałbym spróbować sił w Ultimate.
Od razu chciałbym jednak uprzedzić, że nigdy (no może jak miałem kilka lat) nie rzucałem frisbee, nie jestem sportowym talentem a przez siedzący tryb życia moja kondycja nie jest na najwyższym poziomie. Jednak wydaje mi się, że pasuję do modelu "Dlaczego gramy?"
Wczoraj (8.03) przechadzałem się po parku z nadzieją, że Was spotkam, ale treningu nie było :P
Myślałem sobie, czy może mógłbym wpaść dzisiaj na trening w hali AWF?
Tylko, że mam parę pytań:
1. Spotykacie się przed wejściem do hali, czy już w środku?
2. Jak się dostać do hali? Przez budynek AWF przy Raciborskiej, czy jakoś inaczej?
3. Jak długo przeciętnie trwa trening? (chodzi mi głównie o to kiedy się kończy, bo nie jestem zmotoryzowany i nie wiem, czy późnym wieczorem coś/ktoś jeździ w moją stronę - Silesia CC)
4. Jak to wygląda od strony technicznej - strój sportowy (jak na WF?), po treningu prysznic (czy dopiero w domu?), czy każdy ma swoje frisbee?

PS. Jeśli chcecie, to mogę poczekać na trening w parku i dziś dać sobie jeszcze spokój.

rozwiń Cześć przez Anonimowy (83.30.138.x), 1205070819|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Cześć
avalahavalah 1205072667|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Witam, wczoraj ze względu na niską frekwencję rzucaliśmy ale na os.Witosa.

1,2. Dziś oczywiście gramy na hali AWFu - tej na przeciw pałacu Młodzieży, wchodzi się przez takie rozsuwane drzwi - główne wejście. Jeżeli przyjedziesz na 20 to na pewno spotkasz nas w środku. Zwyczajowo od razu wchodzimy do szatni, a potem już rozgrzewamy sie na sali, więc myślę, że bez problemu nas znajdziesz. W razie problemów dzwoń do mnie na 501660588.
3. Zwyczajowo gramy do 22:00, ale niektórzy kończą wcześniej jeśli muszą. Wiem, że Bazyl jeździ na Siemianowice, więc pewnie mógłby Cię jakoś trochę podrzucić, bo reszta to szczerze nawet nie wiem jak i skąd dojeżdża.
4. Tak strój na wf, halówki, prysznic jest więc można skorzystać z darmowego natrysku.

Im wcześniej zaczniesz tym lepiej dla Ciebie i dla nas, także przychodź już dziś :)

rozwiń Re: Cześć przez avalahavalah, 1205072667|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
dpcdpc 1205100096|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Czy Łukasz był dzisiaj? Który to? Mamy tylu nowych zawodników, że muszę sobie wszystkich jakoś ładnie pokojarzyć.

rozwiń Re: Cześć przez dpcdpc, 1205100096|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
avalahavalah 1205100300|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Był. Ten w białej koszulce z mojej drużyny. Ten, który zapomniał żelu pod prysznic :)

rozwiń Re: Cześć przez avalahavalah, 1205100300|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
dpcdpc 1205100984|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Ja myślałem, że Łukasz się znał już wcześniej z Marcinem i Grzegorzem z Zabrza. Takie odniosłem wrażenie. Ale OK. Przyjąłem.

rozwiń Re: Cześć przez dpcdpc, 1205100984|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Anonimowy (83.30.255.x) 1205149848|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

to ja… ten który zdychał już po rozgrzewce :P
Marcina i Grzegorza poznałem 10 minut przed treningiem, czekając przy wejściu do hali.

rozwiń Re: Cześć przez Anonimowy (83.30.255.x), 1205149848|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
dpcdpc 1205169452|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Yhym. :)

rozwiń Re: Cześć przez dpcdpc, 1205169452|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
dpcdpc 1205170501|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Zarejstruj się, dodaj w końcie zdjęcie to na pewno będziemy wszyscy pamiętać. :D :D :D

rozwiń Re: Cześć przez dpcdpc, 1205170501|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Nowa wypowiedź
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License